Alison Oliver

Alison Oliver, născută pe 3 iunie 1997 în Ballintemple, Cork, Irlanda, este o actriță irlandeză cunoscută pentru rolurile sale în diverse producții cinematografice și de televiziune.
Alison Oliver (Actrita)

Alison Oliver a studiat la The Lir Academy, o instituție prestigioasă pentru formarea actorilor, și la Scoil Mhuire, Cork, ceea ce i-a oferit o bază solidă pentru cariera sa în actorie.

Cu o serie de roluri impresionante și o prezență puternică atât în film, cât și în televiziune, Alison Oliver este o actriță de urmărit. Talentul și versatilitatea ei, evidențiate prin varietatea rolurilor interpretate, o poziționează ca o figură promițătoare în industria cinematografică și televizată.

  1. Saltburn (2023): Alison Oliver joacă rolul Venetia Catton în acest film, demonstrând abilitățile sale actoricești într-un cadru cinematografic.
  2. Conversations with Friends (2022): În această serie TV, Oliver interpretează personajul Frances, un rol principal care a contribuit la recunoașterea ei în industria televiziunii.
  3. The Order: Deși detaliile despre acest proiect nu sunt specificate, prezența ei în această producție subliniază diversitatea experienței sale actoricești.
  4. Five and a Half Love Stories in an Apartment in Vilnius, Lithuania (2023): În acest film, Oliver interpretează personajul Avril, adăugând o altă performanță impresionantă la portofoliul său.
  5. Sound & Colour (2023): Un scurtmetraj în care joacă rolul Hannah Mulligan.
  6. Best Interests (2023): În această serie TV, Oliver interpretează personajul Katie, apărând în patru episoade.