Contact

Cinematograph este, înainte de toate, o aspirație: să transmitem pasiunea noastră pentru cinematografie oricui ajunge să ne citească. Filmele, serialele și alte creații cinematografice sunt, mai des decât ai crede, despre emoții și ce poți afla despre tine pe măsură ce le vizionezi. Unele sunt mai mediocre, și nu contestăm asta, dar și între cele bune și foarte bune, și între cele proaste e un adevăr: la toate s-a muncit și din toate poți extrage ceva.

Astfel, Cinematograph este un ground zero în care îți prezentăm filme bune, seriale demențiale, dar și show-uri TV excelente și alte ambiții cinematografice ca să ai la ce să te uiți și să ai de unde să înveți. Prin intermediul acestei publicații online în care curatoriem cinema sub toate aspectele lui credem că putem deschide minți și uși, dar și că putem oferi recomandări pentru momente vesele și triste.

Sunt multe de spus și multe de văzut, e mult de treabă și tocmai de aceea suntem și în căutări de colaboratori care să ne ajute să transmitem mai departe focul ăsta care arde pentru cinematografie. Dacă și tu simți ca noi și crezi că ai ceva de spus și ai vrea ca lumea să știe și să te cunoască, dă-ne un semn. Spune-ne despre ce ai vrea să scrii și de ce și vedem cum continuăm de acolo.


Completează formularul