Categoria

Disney+

13 articole

Disney+ e un serviciu de streaming lansat oficial pe 12 noiembrie 2019. În România e din 14 iunie 2022. Serviciul reunește conținutul creat în peste un secol de existență Disney, dar și filme sau seriale lansate sub mărcile Star Wars, Marvel, Pixar sau Star. Totodată, pe Disney+ ai și conținut National Geographic, și licențiat de la terți.

A Haunting in Venice (Bantuind in venetia)

A Haunting in Venice – Hercule Poirot se reîntoarce cea mai fresh ecranizare de până acum

A Haunting in Venice, în regia lui Kenneth Branagh, este o adaptare cinematografică a romanului mai puțin cunoscut al Agathei Christie, "Hallowe'en Party". Branagh, care interpretează și rolul celebrului detectiv Hercule Poirot, este binecunoscut pentru stilul său regizoral dinamic și impresionant din punct de vedere vizual, îmbinând adesea elemente de cinematografie clasică și modernă. Această abordare este evidentă în "A Haunting in Venice", unde îmbină cu pricepere decorul ambiental al Veneției cu o tentă de supranatural.
Afis film Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones și cadranul destinului – O nouă saga

Cu siguranță cel de-al cincilea film al francizei Indiana Jones trezește sentimente puternice de nostalgie în rândul celor care sunt fani înrăiți ai aventurilor lui Indy. Deși o imensă dezamăgire la Box Office, după o investiție colosală de 300 de milioane de dolari în producție și nici mai mult, nici mai puțin de încă 100 de milioane în marketing, Indiana Jones 5 este, totuși, imaginea vie a longevității unei francize care are peste 40 de ani.
O poveste de Craciun film 2009

O Poveste de Crăciun (2009)

În ecranizarea din 2009 a poveștii nemuritoare a lui Charles Dickens, "O poveste de Crăciun", regizorul Robert Zemeckis îmbină povestea atât de iubită și binecunoscută cu o tehnologie avansată de animație, creând un adevărat regal vizual care redefinește povestea clasică pentru un public modern.
Film The Help (2011)

The Help – O poveste emoționantă despre curaj și schimbare în America anilor ’60”

Știm cu toții, deja, că Viola Davis regretă profund rolul său din „The Help”. Nu pentru că nu i-ar fi adus recunoaștere, nu pentru că nu ar fi lucrat alături de femei la fel de incredibile ca ea, ci pentru că filmul își ratează complet scopul. Este un film care te face să te simți bine, da, și ar fi mult spus că nu ne oferă niciun fel de perspectivă asupra vieții femeilor de culoare dintr-un Jackson, Mississipi al anilor 1960, dar nu este suficient. Probabil aceasta este descrierea cea mai corectă a filmului The Help - insuficient.