Everything Everywhere All at Once

Everything Everywhere All at Once – Filmul anului 2022

Everything Everywhere All at Once este o explozie colectivă de energie creativă, care se distinge prin umor și o experiență cinematografică impresionantă, fiind declarat primul mare film al anului 2022.
Titlu original: Everything Everywhere All at Oncen
2022 | Categorie de vârstă: 15+ | 2 h 19 min. | Acțiune, SF

Regizori: Dan Kwan, Daniel Scheinert (cunoscuți și ca Daniels)

Scenariști: Dan Kwan, Daniel Scheinert (Daniels)

Distribuția: Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, Jamie Lee Curtis, Stephanie Hsu, James Hong, Tallie Medel, Harry Shum Jr., Jenny Slate, Anthony Molinari, Audrey Wasilewski, Peter Banifaz, Brian Le, Andy Le.

  Regizat de duo-ul Daniel Kwan și Daniel Scheinert, cunoscuți sub numele de The Daniels, filmul este o creație cinematografică originală și nebunească, care îți taie respirația prin pura sa creativitate și emoție. Cu un casting remarcabil, incluzând-o pe Michelle Yeoh, Ke Huy Quan și Jamie Lee Curtis, filmul oferă o experiență de vizionare captivantă și profund emoționantă.

  Filmul începe cu o poveste simplă despre doi imigranți chinezi, Evelyn (Yeoh) și Waymond (Quan), care se luptă să-și păstreze afacerea în fața unei agente de la fisc (Curtis). Pe măsură ce povestea se desfășoară, intrăm într-un multivers dezlănțuit, unde luptele și scenele de acțiune se transformă în comedie, SF, thriller și arte marțiale. Filmul explorează teme profunde, precum distanțarea emoțională între părinți și copii, regretele vieții, redescoperirea iubirii și sensului vieții, toate într-un cadru fascinant.

  Performanțele actoricești sunt de excepție, cu Michelle Yeoh demonstrând o versatilitate remarcabilă în acțiune, comedie și scene emoționale profunde. Jamie Lee Curtis este de nerecunoscut în rolul agentului fiscal Deirdre, aducând un amestec de severitate și sensibilitate, în timp ce Ke Huy Quan oferă o interpretare care îi redefinește cariera, excelând atât în scenele de acțiune, cât și în cele de comedie.

  Everything Everywhere All at Onceeste stabilește un nou standard în industria filmelor. Este un film care te va face să spui că nu ai mai văzut niciodată ceva asemănător și care va inspira creații similare pentru ani de zile.

  Total
  0
  Shares
  Articolul anterior
  Hard Days - Zile grele (2023)

  Hard Days - Un thriller japonez palpitant cu acțiune non-stop

  Articolul următor
  Sisu film actiune 2023

  SISU (2023) - Brutal fără încetare și presărat cu umor negru

  Alte articole interesante
  Poster Film Rain Man 1988

  Rain Man: Geniul și emoția sau un portret al umanității și înțelegerii

  Rain Man este un film impresionant care analizează dinamica relațiilor umane, sănătatea mintală și evoluția personală. Această dramă, regizată de Barry Levinson, oferă interpretări de excepție ale lui Dustin Hoffman în rolul lui Raymond Babbitt, un savant autist, și Tom Cruise în rolul fratelui său mai mic, Charlie Babbitt.