Michael Jackson Biopic

Filmul despre Michael Jackson are o dată de lansare. Rolul principal e o surpriză

În 2019, un documentar despre Michael Jackson șoca lumea. Ani mai târziu, urmează un film despre regele muzicii pop.

Documentarul Leaving Neverland (2019), regizat de Dan Reed, despre Michael Jackson căuta răspunsuri despre acuzațiile că starul muzicii pop ar fi abuzat minori. În centrul atenției au fost doi băieți de șapte, respectiv zece ani.

În acel film se susținea că Jackson căuta copii care vedeau în el un fel de zeu și ajungea să aibă o legătură puternică atât cu ei, cât și cu părinții lor în timp ce îi influența pe băieți să creadă că erau complice la infracțiunile lui sexuale. 

Reprezentanții lui Jackson au acuzat atunci regizorul, subiecții documentarului, dar și HBO că încearcă să distrugă și discrediteze ce-a însemnat cântărețul. Reed a spus că, prin filmul lui, a vrut să stârnească o dezbatere la scară mare despre abuzatorii sexuali aflați în poziții de putere. 

Pentru cei care n-au vrut să accepte și acest capitol din viața lui Michael Jackson, vine un film biografic despre starul muzicii. E vorba de Michael programat să fie lansat pe 18 aprilie. Rolul principal va fi jucat de Jaafar Jackson, nepotul cântărețului. 

Despre ce va fi filmul dedicat lui Michael Jackson

Filmul Michael (2025) e produs de Graham King (cunoscut pentru Bohemian Rhapsody) și scenariul e scris de John Logan. Conform informațiilor de până acum, filmul va pune în fața publicului o portretizare captivantă și sinceră a omului genial, dar complicat, care a devenit starul pop cunoscut de-o lume întreagă. 

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009. Avea 50 de ani și autopsia a arătat că era într-o stare de sănătate precară. Cântărea aproape 50 de kilograme (avea 1,75 m înălțime) și pe corpul sau erau numeroase urme de injecții, medicamentele fiind singurele care îl mai țineau în viață.

Filmul programat pentru 2025 ar trebui să prezinte și marile lui succese, dar și latura sa umană și luptele personale. Creatorii aceștia își propun, nici mai mult, nici mai puțin, ca audiența să vadă din interior viața unuia dintre cei mai influenți și pionieri artiști pe care lumea i-a cunoscut vreodată.

Față de imaginea portretizată în documentarul Leaving Neverland, filmul din 2025 va fi mai mult în tonul în care vrea să vorbească familia și cei apropiați. De exemplu, John Branca și John McClain, co-executorii moștenirii lui Michael Jackson, sunt implicați în producția filmului. E de așteptat să fie prezentate diferit multiplele acuzații de abuz sexual asupra minorilor aduse împotriva artistului pe parcursul carierei și după moartea sa. 

Ce-i drept, în timpul vieții sale, Michael Jackson a respins aceste acuzații și a fost judecat – și găsit nevinovat – într-un caz de agresiune sexuală asupra unui minor în 2003.

Total
0
Shares
Articolul anterior
George Carlin Comediant

George Carlin se întoarce cu un special de comedie, la mai bine de 15 ani de la moartea sa

Articolul următor
Film Julie si Julia

Julie & Julia (2009): Rețetele succesului în bucătărie și în viață

Alte articole interesante