Miles Teller

Miles Teller (Actor)

Miles Alexander Teller, născut pe 20 februarie 1987 în Downingtown, este un actor american cunoscut pentru rolurile sale din diverse filme și seriale de televiziune. Teller a debutat în actorie în 2004 și a devenit cunoscut pentru interpretările sale autentice și captivante. A studiat la New York University Tisch School of the Arts și la Lee Strasberg Theatre and Film Institute, consolidându-și astfel fundația în arta actoriei.

Teller a apărut într-o varietate de roluri, devenind rapid unul dintre cei mai promițători actori ai generației sale. Este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum “Whiplash” (2014), unde a jucat rolul unui tânăr baterist de jazz sub îndrumarea unui instructor exigent, și “La La Land” (2016). Performanțele sale au fost apreciate atât de critici, cât și de public, demonstrând o gamă largă de emoții și o profundă înțelegere a personajelor interpretate.

Pe lângă cariera sa în film, Teller a avut și roluri de succes în televiziune și este activ pe rețelele de socializare, având un număr impresionant de urmăritori. Cu o carieră în continuă ascensiune, Miles Teller rămâne o prezență marcantă în industria cinematografică, aducând o combinație unică de talent, carismă și autenticitate pe ecran.