The Gentlemen Netflix 2024

Netflix are un serial regizat de Guy Ritchie pentru care tocmai a lansat un trailer

Guy Ritchie revine cu un serial Netflix, spin-off al filmului “The Gentlemen”. Serialul, cu Theo James și Kaya Scodelario în rolurile principale, promite acțiune, intrigă și stilul caracteristic lui Ritchie.

Sigur îl știi pe Guy Ritchie. A regizat, printre altele Unde dai și unde crapă (2000), Swept Away (2002), Jocuri, poturi și focuri de armă (1998), RocknRolla (2008), Sherlock Holmes (2009) și Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011). Iar dacă ești genul care nu se uită la credits după ce se termină filmul, poate-l știi din mariajul cu Madonna, care a durat vreo opt ani.

The Gentlemen | Un nou serial de la Guy Ritchie Teaser oficial | Netflix

Oricum, e un tip care face de toate. Pe lângă regizor, e și producător și scenarist. Iar pe 15 ianuarie Netflix a anunțat lansarea unui serial semnate de el unde pare că ia din nou toate responsabilitățile asupra lui: e creator, co-scenarist, producător executiv și regizor pentru primele două episoade. E vorba de un spin-off pentru filmul The Gentlemen din 2020 și se numește la fel.

O să ai ocazia să-l vezi pe Theo James în rolul gangsterului Eddie Horniman. Dar și pe Kaya Scodelario – care s-a remarcat acum mai bine de un deceniu prin serialul Skins –, Daniel Ings, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Peter Serafinowicz, Ray Winstone și Joely Richardson.

Theo James, vedeta din The White Lotus, joacă de data asta un duce, un fiu înstrăinat al unui aristocrat englez: Eddie Horniman. Acesta moștenește averea considerabilă a tatălui său care, descoperă apoi, provine dintr-un imperiu al drogurilor. Așa că Eddie se trezește într-o lume a interlopilor și a mârșăviilor pe care trebuie să învețe să le întoarcă în favoarea lui.

Pe Kaya Scodelario ai ocazia s-o vezi din nou în lumea underground a Marii Britanii. De data asta nu mai e o puștoaică atrasă de lumea drogurilor ci fiica un infractor londonez: Bobby Glass (jucat de Ray Winstone). Kaya, în rolul lui Susie Glass, se ocupă de afacerile de zi cu zi ale operațiunilor cu droguri.

Serialul promite de toate: box în slow motion, împușcături de armă, violență, limbaj licențios și o poveste controversată. Chiar dacă personajele și acțiunea sunt diferite de cele din filmul cu același nume, cinematografia pare să meargă în aceeași direcție incisivă, cu șiretlicuri și ași în mânecă. 

Oricum, te poți convinge singur într-o lună: toate cele opt episoade ale serialului vor fi lansate în martie 2024.

Total
0
Shares
Articolul anterior
Film The Marvels

The Marvels (2023). Trei supereroine colaborează să salveze lumea, dar nu și filmele Marvel

Articolul următor
Supersex serial 2024

Netflix pregătește Supersex, serialul inspirat de viața lui Rocco Siffredi. Când va fi lansat

Alte articole interesante
The Mandalorian & Grogu

Star Wars anunță oficial un nou film – The Mandalorian & Grogu

Într-un anunț extraordinar care a stârnit valuri de entuziasm în comunitatea Star Wars, Lucasfilm a dezvăluit oficial cea mai recentă evoluție a epopeii sale spațiale: "The Mandalorian & Grogu". Acest anunț marchează un pas îndrăzneț pentru îndrăgita franciză, care revine pe tărâmul aventurilor de pe marele ecran, după "The Rise of Skywalker" din 2019. 
Afis film Hunger

Triumful ‘HUNGER’ la Premiile Academiei Creative Asiatice 2023: Cel Mai Bun Film de Lungmetraj și Record de Vizionări pe Netflix

O seară memorabilă la Gala Premiilor Academiei Creative Asiatice (AACA), filmul thailandez "HUNGER", produs de Netflix, a strălucit, adjudecându-și prestigiosul titlu de Cel Mai Bun Film. Evenimentul, desfășurat în inima vibrantă a Singapore-ului, a fost o demonstrație de forță a industriei cinematografice asiatice, punând în lumina reflectoarelor o diversitate culturală și creativă impresionantă.