Star Trek Logo

O nouă Odisee Star Trek: Paramount dezvăluie planurile pentru un prequel regizat de Toby Haynes, cu scenariul lui Seth Grahame-Smith

Paramount stabilește o nouă traiectorie cu Star Trek: Un prequel îndrăzneț, care se desfășoară cu zeci de ani înainte de filmul emblematic din 2009 – regizat de Toby Haynes și scris de Seth Grahame-Smith.

Paramount Pictures face valuri în universul Star Trek pregătind un nou film Star Trek, care se anunță a fi o noutate alături de Star Trek 4, așteptat încă să fie lansat. Acest nou proiect, regizat de Toby Haynes, cunoscut pentru munca sa în “Black Mirror” și “Andor”, promite să îi ducă pe fani într-o călătorie unică. Seth Grahame-Smith, consacrat pentru “Pride and Prejudice and Zombies” și “Abraham Lincoln: Vampire Hunter”, se află în echipa de scenariști.

Interesant este faptul că acest nou episod din Star Trek ne va duce în trecut, desfășurându-se cu zeci de ani înainte de evenimentele din filmul Star Trek din 2009. Este de așteptat să exploreze originile și primele aventuri din universul Star Trek, posibil asemănător cu modul în care “Star Trek: Enterprise” a explorat anterior liniile temporale anterioare. Această abordare sugerează că filmul ar putea oferi o perspectivă nouă asupra universului familiar, prezentând informații despre înființarea și începuturile sale.

În timp ce fanii au așteptat cu nerăbdare Star Trek 4, se pare că Paramount își îndreaptă atenția către acest nou proiect. Este important de menționat că dezvoltarea acestui nou film nu indică neapărat renunțarea completă la Star Trek 4, dar ridică întrebări cu privire la viitorul acestuia.

Această mișcare a Paramount evidențiază o abordare dinamică asupra francizei Star Trek, urmărind atât să onoreze istoria sa bogată, cât și să îi extindă orizonturile cu noi povești și perspective. Întrucât proiectul se află încă în stadii incipiente, detaliile specifice despre intrigă și personaje sunt încă secrete, dar implicarea unor personalități proeminente precum Haynes și Grahame-Smith sporește, cu siguranță, entuziasmul și curiozitatea noastră.

Sursa 

Total
0
Shares
Articolul anterior
Tati part-time

Tati part-time (2024). Filmul cu fiica lui Măruță face vânzări record. De ce merită văzut?

Articolul următor
Film The Shepherd

The Shepherd – Ultima Speranță (2023) îți arată că speranța moare ultima, chiar și când ești pierdut, deasupra mării

Alte articole interesante