Reacher

Reacher, Sezonul 2: Cel mai popular serial de streaming cu un număr record de vizualizări

Începând cu 19 ianuarie poți vedea sezonul 2 din Reacher în întregime pe PrimeVideo. Primele 3 episoade ale sezonului au fost lansate pe 15 decembrie, iar apoi timp de 5 săptămâni am putut vedea câte un episod pe săptămână. Dacă nu ai fost pe fază, acum poți să devorezi sezonul cap-coadă într-o noapte albă sau un weekend relaxat.

Reacher a fost în topul vizionărilor pe streaming în săptămâna 11-17 decembrie cu 1.69 miliarde de minute vizionate în SUA, fiind cel mai vizionat serial (în urma filmului Leave the World Behind disponibil pe Netflix), în timp ce seriale precum the Crown aveau în acea săptămână 1.22 miliarde de minute vizionate. 

Cel de-al doilea sezon din Reacher are o intrigă ceva mai complexă și mai captivantă în comparație cu primul sezon. Dacă ți-a placut primul sezon, cu siguranță vei rezona și cu acesta, iar dacă nu ai văzut încă serialul este bine să știi că cel de-al doilea sezon este chiar mai bun decât primul, lucru destul de rar. De data aceasta narațiunea ne pune față în față cu un Reacher care primește un mesaj codificat ce îl avertizează cu privire la uciderea unui membru al fostei sale unități din armată. Povestea se derulează pe măsură ce Reacher se reunește cu foștii săi camarazi – Frances Neagley, Karla Dixon și David O’Donnell pentru a descoperi misterul din spatele crimelor. Grupul se confruntă cu un antagonist formidabil, Azhari Mahmoud, dealer de arme pentru o organizație teroristă.

Sezonul 3 din Reacher

Prime pare să nu fi fost deloc luat prin suprindere de popularitatea sezonului 2, deoarece producția pentru sezonul 3 a început deja. Încă nu se cunosc detalii privind acțiunea următorului sezon, însă Alan Ritchson spune, într-un interviu pentru ComicBook.com: “Nu pot spune prea multe despre sezonul 3, dar pot spune că vor fi multe povești clasice, care sunt aventuri în care Reacher este implicat, mai mult sau mai puțin voit, până peste cap”. 

Dacă nu mai știi ce seriale să urmărești, Reacher este o alegere excelentă, iar când termini cu Reacher mai găsești o groază de alte seriale pe PrimeVideo, în cazul în care stai în cumpănă dacă merită să îți faci al patrulea abonament la streaming. 

Total
0
Shares
Articolul anterior
Film 2023 Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Articolul următor
The Mothman Prophecies (2002)

The Mothman Prophecies: Întâlnire cu necunoscutul și descifrarea enigmei 

Alte articole interesante
The Mandalorian & Grogu

Star Wars anunță oficial un nou film – The Mandalorian & Grogu

Într-un anunț extraordinar care a stârnit valuri de entuziasm în comunitatea Star Wars, Lucasfilm a dezvăluit oficial cea mai recentă evoluție a epopeii sale spațiale: "The Mandalorian & Grogu". Acest anunț marchează un pas îndrăzneț pentru îndrăgita franciză, care revine pe tărâmul aventurilor de pe marele ecran, după "The Rise of Skywalker" din 2019.