Categoria

Seriale

13 articole

Într-o vreme, cele mai bune seriale de comedie, dramă sau polițiste erau create de televiziuni. De mai bine de un deceniu sunt însă și pe streaming cu cifre record pentru producții ca Game of Thrones, House of Cards sau Casa de Papel. Din lista de seriale clasice merită amintite Seinfeld, Friends, Grey’s Anatomy sau The Sopranos.

Lista seriale in care nu se intampla nimic

Șapte seriale în care nu se întâmplă nimic

Iată lista mea de seriale în care nu se întâmpla nimic și care sigur nu vor contribui la anxietatea ta, pentru că personajele nu au încercări grele de trecut, narațiunea este cât se poate de liniară, iar acțiunea este, practic, inexistentă. 
Film documentar Brawn - The Impossible Formula 1 Story

Brawn: O poveste imposibilă de Formula 1

Keanu Reeves ne prezintă una dintre cele mai mari povești de inferioritate din Formula 1 prin povestea Brawn GP. În urma crizei financiare din 2008, o echipă independentă și subfinanțată s-a confruntat cu cei mai buni din lume.
Film serial The Boys

The Boys: O incursiune dură în realitatea vieții de Supererou

The Boys este serialul cu supereroi care refuză să se conformeze canoanelor. Nu este pentru copii și nici pentru adulții cu stomac sensibil, ori pentru cei săraci cu duhul. Este brutal, visceral și ne arată o realitate alternativă care pierde aproape orice urmă de fantezie făcându-ne să ne gândim că acesta este singurul mod în care lumea noastră ar arăta dacă supereroii ar deveni realitate. 
Seriale bune Prime Video

Top cele mai bune seriale pe Prime Video

Cauți următorul serial pe PrimeVideo care să merite să stai lipit de ecran un weekend întreg? Fie că aveți chef de drame captivante, un fantasy palpitant sau thrillere care te țin cu sufletul la gură, selecția noastră atent curatoriată are ceva pentru toată lumea.
Poster cu Elisabeta a II-a in serialul The Crown

The Crown: serialul care te face să-ți placă istoria mai bine decât profesorii de la școală

The Crown e, probabil, unul dintre motivele pentru care atât de multă lume e fascinată de istorie familiei regale din Marea Britanie. Serial bazat pe evenimente reale, care îți arată, printr-o dramatizare fictivă, viața reginei Elisabeta a II-a: de la problemele politice pe care le-a întâmpinat și până la cele personale. Pe 14 decembrie a apărut a doua parte din ultimul sezon.
Serial Cunk on Earth

Cunk on Earth – Satira sublima și absurditate într-o capodoperă de comedie

"Cunk on Earth" este un serial de televiziune britanic în cinci părți de tip mockumentary care îmbină cu măiestrie satira, comedia și prezentarea în stil documentar. Serialul o are ca protagonistă pe Diane Morgan în rolul Philomenei Cunk, personajul care a apărut pentru prima dată în serialul lui Charlie Brooker "Weekly Wipe" și mai târziu în "Cunk on Britain". Philomena Cunk este portretizată ca o prezentatoare oarecum ignorantă și dezinformată, care se distinge prin exprimarea sa inexpresivă și prin interpretările deseori hilare și incorecte ale diferitelor subiecte.
Sarah Lancashire in rolul Juliei Child

Julia – serialul delicios de pe Max pe care nu trebuie să îl ratezi

"Julia" este un omagiu adus artei culinare, o poveste despre curaj, inovație și bucuria de a trăi. Cu o producție de excepție și o poveste inspirată de viața și cariera Juliei Child, acest serial este o experiență de neratat pentru iubitorii artelor culinare și poveștilor bine spuse. Creat de Daniel Goldfarb, Julia aduce în prim plan perseverența, dorința femeilor de a urca pe o scenă dominată de bărbați și complexitatea cadrului social la mijloc de secol XX.