The Mandalorian & Grogu

Star Wars anunță oficial un nou film – The Mandalorian & Grogu

Într-un anunț extraordinar care a stârnit valuri de entuziasm în comunitatea Star Wars, Lucasfilm a dezvăluit oficial cea mai recentă evoluție a epopeii sale spațiale: “The Mandalorian & Grogu”. Acest anunț marchează un pas îndrăzneț pentru îndrăgita franciză, care revine pe tărâmul aventurilor de pe marele ecran, după “The Rise of Skywalker” din 2019. 

Este oficial! Vom avea un nou film live-action din universul Star Wars

Baby Yoda se îndreaptă către marile ecrane! Lucasfilm a anunțat oficial un nou film live-action – The Mandalorian & Grogu. Filmul, a cărui producție va începe în 2024, va avea ca personaje pe Din Djarin (interpretat de Pedro Pascal) și Grogu, cunoscut îndeobște sub numele de Baby Yoda. Jon Favreau, care a creat seria originală “Mandalorian” pe Disney+, va fi regizorul filmului. 

Favreau va produce The Mandalorian & Grogu împreună cu Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm, și Dave Filoni, creatorul “Ahsoka”. În timp ce va oferi consultanță pentru viitorul film, Filoni va lucra și la cel de-al doilea sezon din “Ahsoka”, cu Rosario Dawson în rolul principal.

Filmul marchează o revenire semnificativă pe marele ecran pentru franciza Star Wars, după “The Rise of Skywalker” din 2019. Este o evoluție deosebit de interesantă având în vedere succesul și popularitatea serialului “The Mandalorian”, care a debutat pe Disney+ în 2019 și a rulat timp de trei sezoane, cu un nou sezon 4 confirmat, dar fără o dată oficială de lansare în acest moment. 

Jon Favreau și-a exprimat profunda apreciere pentru oportunitatea de a construi noi povești în cadrul universului complex creat de George Lucas. El a exprimat entuziasmul său cu privire la noua aventură, subliniind tranziția interesantă a personajelor, Mandalorian și Grogu, de pe micul ecran la un spectacol cinematografic. Completând remarcile lui Favreau, Kathleen Kennedy, președinta Lucasfilm, a lăudat modul în care Favreau și Dave Filoni au creat aceste două personaje. Ea a subliniat că această nouă narațiune se potrivește perfect pentru o adaptare cinematografică, împărtășind sentimentul că acest proiect este o evoluție naturală pentru franciza “Star Wars”.

Deocamdată nu sunt făcute publice detalii despre acțiune sau data de lansare a filmului. Cu toate acestea, se așteaptă ca filmul să aducă poveștile și aventurile din universul The Mandalorian la nivel un cinematografic mai mare. Cu această nouă aventură, Lucasfilm continuă să extindă universul Star Wars, promițând mai multe aventuri palpitante în galaxia foarte, foarte îndepărtată

Producția filmului “The Mandalorian & Grogu” va începe la sfârșitul anului 2024.

Sursa: https://www.looper.com/1488563/star-wars-the-mandalorian-and-grogu-live-action-movie-confirmed-jon-favreau-kathleen-kennedy/

https://www.starwars.com/news/the-mandalorian-and-grogu

Total
0
Shares
Articolul anterior
Lista filme pe Netflix

Cele mai bune filme pe Netflix

Articolul următor
Stranger Things 5

Netflix anunță că Stranger Things, sezonul 5, intră în producție. Când ar fi lansat

Alte articole interesante