Categoria

Știri

Știri din cinematografie, de la ce se mai întâmplă cu noile episoade din serialul preferat până la veștile despre acel film mult așteptat, sunt adunate aici. Sunt și informații despre ce mai lansează Netflix, Disney+ sau Max, dar și detalii care completează vizionarea acelor producții care te încântă.

George Carlin Comediant

George Carlin se întoarce cu un special de comedie, la mai bine de 15 ani de la moartea sa

Revenind la George Carlin însă. Una dintre problemele ridicate a fost că acesta, cât era în viață, nu și-a dat niciodată acordul pentru ceva de genul. Mai mult, nici familia sa nu a fost întrebată înainte ca specialul să fie produs și lansat. Fiica lui chiar și-a arătat dezaprobarea pe Twitter, în câteva postări de pe 11 ianuarie, în care a spus, pe scurt, că nicio mașinărie n-ar putea să ia locul geniului tatălui său.
3 body problem netflix

3 Body Problem – Fenomenul sci-fi al anului 2024 

Serialul Netflix "3 Body Problem" se anunță a fi un eveniment major în lumea serialelor science fiction. Urmează să fie lansat pe 21 martie 2024, și este creat de celebrul duo David Benioff și D.B. Weiss, cunoscuți pentru Game of Thrones, împreună cu Alexander Woo. Se bazează pe romanul extrem de apreciat de critici al lui Liu Cixin, parte a trilogiei "Remembrance of Earth's Past".