Afis film The Beekeeper

The Beekeeper e noul film cu asasini care o să-ți aducă aminte de John Wick 

Netflix a scos o imitație pentru John Wick. O să ajungă vreodată la nivelul clasicului? Cu siguranță nu. Îl are pe Keanu Reeves? Nu, dar îl are pe Jason Statham. A stârnit controverse? Clar! Și hei, până la urmă, e un film din 2024 cu asasini care e chiar decent. Poate găsești ceva să-ți placă la el.
Titlu original: The Beekeeper
2024 | Categorie de vârstă: 15+ | 1 h 45 min. | Acțiune, Thriller
Poster film Razbunare iminenta

Regia: David Ayer

Scenariul: Kurt Wimmer

Producător: Cedar Park Studios, Miramax. Distribuitor: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)

Distribuția: Jason Statham, Josh Hutcherson, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi, Taylor James, Michael Epp, David Witts, Adam Basil, Arian Nik, Minnie Driver, Reza Diako, Dan Li

E vorba despre The Beekeeper, regizat de David Ayer. De la el ai mai văzut și The Suicide Squad (2016) și Fury sau Training Day. Îl are ca protagonist pe Jason Statham, care joacă rolul unui apicultor (da, chiar beekeeper) care frecventează și întâlnirile unui organizații militare secrete cu același nume. Predestinat, ai zice.

The Beekeeper Trailer

Plotul e simplu și destul de fitting pentru un astfel de film: un bărbat duce dorința de răzbunare la rangul de miză națională. Iar motivul își are rădăcinile fix în organizația clandestină „Beekeepers”, care operează în afara guvernului și a legii. Acțiunea are loc în orașul Oakhaven, a cărui liniște e perturbată de asasinii 

Chit că ar putea fi catalogată drept o copie ieftină după clasicul John Wick, The Beekeeper are totuși un avantaj: a apărut la zece ani de la original. 

Și oamenii chiar par să nu se mai sature de acest element recurent în filmele de acțiune: asasinii. Spun asta pentru că The Beekeeper a ajuns pe primul loc în box office încă din prima seară de la lansare. A obținut încasări de 6,765 de milioane de dolari, după cum estimează Box Office Mojo de la IMDB.

Total
0
Shares
Articolul anterior
Supersex serial 2024

Netflix pregătește Supersex, serialul inspirat de viața lui Rocco Siffredi. Când va fi lansat

Articolul următor
Film Maestro Netflix

Maestro: Dirijarea unei simfonii vizuale a vieții lui Bernstein

Alte articole interesante