The New Look Serial

The New Look îți spune povestea lui Dior și Coco Chanel

Apple TV+ are o nouă serie “The New Look” cu Ben Mendelsohn în rolul lui Christian Dior și Juliette Binoche în rolul lui Coco Chanel, acompaniați de Maisie Williams, John Malkovich, Emily Mortimer și Glenn Close.
Titlu original: The New Look
2024 | Categorie de vârstă: AP  | 1 Sezon. 10 Episoade. | Serial TV. Dramă – Bazat pe o poveste adevărată 

Regia: Todd A. Kessler, Todd A. Kessler, Julia Ducournau, Jeremy Podeswa

Scenariul: Todd A. Kessler

Distribuția: Ben Mendelsohn, Juliette Binoche, John Malkovich, Maisie Williams, Claes Bang, Glenn Close, Emily Mortimer, Nuno Lopes, Thomas Poitevin, Zabou Breitman, David Kammenos, Dominic Tighe, Hugo Becker

Acțiunea e plasată în timpul Celui De-al Doilea Război Mondial și se desfășoară pe parcursul a zece episoade. Se întâmplă în perioada în care orașul francez a revenit la viață prin piesele de modă create de Christian Dior. În timpul ascensiunii acestuia în domeniul de fashion, Coco Chanel se teme că titlul de cel mai faimos creator de modă din lume îi va fi luat.

Apar și variante ficționalizate ale designerilor Cristobal Balenciaga și Pierre Balmain. Iar toate piesele de îmbrăcăminte din serial au fost create de Christian Dior printr-o colaborare cu House of Dior.

Serialul “The New Look”, creat de Todd A. Kessler, care s-a ocupat și de script, și de regie, și de producție, cu ajutorul lui Lorenzo di Bonaventura și Mark A. Baker, a fost filmat exclusiv în Paris, aducând astfel autenticitatea și farmecul orașului luminilor în povestea sa.

Selecția eclectică de artiști pentru soundtrack e însă ceea ce iese cel mai tare în evidență. Piesele pe care le vei auzi sunt de la mijlocul anilor 1900, dar cântate de artiști precum Lana Del Rey, Matty Healy (solistul de la The 1975), Nick Cave, Florence Welch și mulți alți cântăreți autohtoni.

Primele trei episoade din The New Look vor fi lansate pe AppleTV+ pe 14 februarie. Apoi, în fiecare miercuri vei găsi câte un episod nou, ultimul urmând să fie difuzat pe 3 aprilie.

Total
0
Shares
Articolul anterior
Dune: Partea a doua

Dune: Partea a doua - Așteptarea ia sfârșit în februarie 2024

Articolul următor
Miniserial Griselda (2024)

Griselda. Netflix face din Sofia Vergara regina traficului de droguri

Alte articole interesante
Seriale bune Prime Video

Top cele mai bune seriale pe Prime Video

Cauți următorul serial pe PrimeVideo care să merite să stai lipit de ecran un weekend întreg? Fie că aveți chef de drame captivante, un fantasy palpitant sau thrillere care te țin cu sufletul la gură, selecția noastră atent curatoriată are ceva pentru toată lumea.