Tim Burton lucrează la un nou film cu extratereștri și umor absurd

Un nou Beetlejuice

Tim Burton are în portofoliu câteva titluri devenite clasice, iar mai recent a fost producător pentru serialul Wednesday de pe Netflix. Următorul proiect e însă un film.

Poți spune multe despre Tim Burton, dar nu că n-a experimentat. Și din experimentele lui i-au ieșit filme ca Batman Returns (în niciun caz cel mai bun, dar unul care nu poate fi uitat), Edward Scissorhands, Beetlejuice sau Charlie and the Chocolate Factory. 

Următorul proiect este deja bizar. E un remake al filmului SF horror Attack of the Fifty Foot Woman din 1958 pentru care a mai fost făcut un remake în 1993. Posibil ca al lui Burton să fie mai memorabil.

Lucrează la acest proiect împreună cu Gillian Flynn, autoarea Gone Girl. Filmul la care va lucra regizorul spune povestea unei femei bogate care se transformă într-o uriașă după ce se întâlnește cu niște extratereștri și se duce după soțul ei infidel.

Dat fiind că filmul original a avut un buget de doar 88.000 de dolari, e foarte probabil ca măcar în proiectul lui Tim Burton să fie mai mulți bani pentru efecte speciale dacă nu pentru altceva. Nu se știu prea multe despre distribuție, dar e posibil să colaboreze cu unii dintre preferații săi, cum ar fi Johnny Depp, Helena Bonham Carter sau Winona Ryder. Iar din distribuția filmului Gone Girl sau din miniseria Sharp Objects ar putea ajunge în acest proiect comun Burton – Flynn unii ca Ben Affleck, Rosamund Pike sau Amy Adams.

Tim Burton lucrează și la un nou Beetlejuice

Femeia uriașă mai are însă de așteptat, că pe listă în 2024 este Beetlejuice 2. E, probabil, cel mai cunoscut film al lui Tim Burton fie și doar pentru că la celelalte publicul mai uită cine a fost regizorul. Originalul a fost lansat în 1988, iar noua versiune e programată pentru lansare pe 6 septembrie. 

În altă ordine de idei, Wednesday e pe Netflix și se lucrează la sezonul 2. La începutul anului, Jenna Ortega a spus că noile episoade vor spune altfel – mai cinematografic, mai înfricoșător – povestea familiei Addams și a personajului interpretat de ea. Și, desigur, te-ai mai putea la serial și ca să vezi cum au fost transformate tot felul de locuri din România în decor. 

Total
0
Shares
Articolul anterior
Dune 2 Afis

Denis Villeneuve explică cea mai mare schimbare din Dune și de ce criticile nu sunt fondate

Articolul următor
Killers of the Flower Moon

Killers of the Flower Moon. Filmul lui Scorsese care-ți amintește că lăcomia corupe absolut

Alte articole interesante
Afis film Hunger

Triumful ‘HUNGER’ la Premiile Academiei Creative Asiatice 2023: Cel Mai Bun Film de Lungmetraj și Record de Vizionări pe Netflix

O seară memorabilă la Gala Premiilor Academiei Creative Asiatice (AACA), filmul thailandez "HUNGER", produs de Netflix, a strălucit, adjudecându-și prestigiosul titlu de Cel Mai Bun Film. Evenimentul, desfășurat în inima vibrantă a Singapore-ului, a fost o demonstrație de forță a industriei cinematografice asiatice, punând în lumina reflectoarelor o diversitate culturală și creativă impresionantă.