Topic

Filme Comedie

16 articole
Role Play Film

Role Play: Filmul perfect pentru serile de weekend

Role Play este un film de acțiune cu elemente de comedie din 2024, cu Kaley Cuoco și David Oyelowo în rolurile principale. Filmul prezintă povestea unui cuplu căsătorit a cărui viață devine extrem de complicată atunci când secrete întunecate din trecutul lor ies la iveală.
Film Idiocracy (2006)

Idiocracy (2006) – filmul care-ți arată că societatea poate ajunge și mai jos decât e deja

Idioții vor cuceri pământul și va ieși nasol. Cam ăsta e, în mare, mesajul filmului Idiocracy, o comedie distopică din 2006, creată de Mike Judge. Și-ncepe în forță, cu o comparație între două cupluri și o problemă cât se poate de actuală: natalitatea. Cuplul 1 nu vrea copii și ridică argumentul contextului economic actual. Cuplul 2, militant aprig al procreării, sugerează că nu prea acordă importanță metodelor contraceptive.
Sărmane creaturi (Poor Things)

Poor Things: O odisee fantastică marcată de îndrăzneală, creativitate și interpretări excepționale

Poor Things este un demers cinematografic care sfidează orice catalogare convențională, îmbinând elemente de science-fiction, dragoste și comedie într-un mod unic și provocator. Regizat de Yorgos Lanthimos și bazat pe romanul lui Alasdair Gray, filmul dă dovadă de un curaj extrem în ceea ce privește povestirea și execuția vizuală, deopotrivă admirabil și intrigant.
Pup-o, mă!

Pup-o, mă! Ouăle, franceza și ardelenii (2023). Comedia românească de la stână trece pe la Untold

Fie că-i zici Pup-o, mă! 3, fie că preferi supranumele Ouăle, franceza și ardelenii, treaba e tot între aceiași trei frați: Tică, Bică și Horică. Ultimii doi și-au găsit soții în filmele precedente, a rămas Tică. A tot căutat, dar viitorul nu-i deloc optimist. Ajunge chiar și la Untold, în căutările lui, ca să pupe o fată de Ziua Lânii (o tradiție străveche și absolut inventată). Treaba e complicată însă de o franțuzoaică nemulțumită de acest ritual considerat sexist.