Afis film Hunger

Triumful ‘HUNGER’ la Premiile Academiei Creative Asiatice 2023: Cel Mai Bun Film de Lungmetraj și Record de Vizionări pe Netflix

O seară memorabilă la Gala Premiilor Academiei Creative Asiatice (AACA), filmul thailandez “HUNGER”, produs de Netflix, a strălucit, adjudecându-și prestigiosul titlu de Cel Mai Bun Film. Evenimentul, desfășurat în inima vibrantă a Singapore-ului, a fost o demonstrație de forță a industriei cinematografice asiatice, punând în lumina reflectoarelor o diversitate culturală și creativă impresionantă.

“HUNGER”: O Poveste de Succes Thailandeză

Trailer HUNGER

Platforma de streaming Netflix a avut o prezență marcantă la gala Asian Academy Creative Awards (AACA), cu opt premii câștigate, dintre care cel mai notabil este triumful filmului “HUNGER“. Aceasta subliniază influența și puterea Netflix în promovarea și producerea de conținut de înaltă calitate în Asia, consolidându-și astfel poziția de lider în industria de divertisment.

Premiile AACA din acest an au fost o celebrare a diversității și excelenței în cinematografia asiatică. Cu câștigători din India, Japonia, Singapore și alte națiuni, gala a evidențiat bogăția și varietatea talentelor din regiune. Performanțele actoricești din India, în special, au fost în centrul atenției, cu Rajshri Dashpande și Vijay Varma câștigând premiile pentru cele mai bune roluri principale.

Filipine a primit Premiul Legacy al Academiei Asiatice de Arte Creative, un moment de mândrie care recunoaște realizările și inovațiile în industria de divertisment. ABS-CBN, fostul lider al televiziunii din Filipine, a fost onorat pentru transformarea sa într-un studio de conținut de succes, demonstrând reziliența și adaptabilitatea în fața provocărilor.

Cu “HUNGER” în frunte, evenimentul a subliniat dinamismul și inovația în continuă evoluție a industriei de film și televiziune din Asia, prevestind un viitor strălucit și plin de posibilități pentru creatorii de conținut din regiune.

Total
0
Shares
Articolul anterior
Film psihologic The Strays

The Strays (2023) - O narațiune fragmentată care se chinuie din răsputeri să creeze un protagonist credibil

Articolul următor
Filme romanesti netflix si max

Top 10 filme românești din 2023 disponibile online pe Netflix, Max

Alte articole interesante