Wednesday sezonul 2

Wednesday, sezonul 2, va veni cu schimbări semnificative față de sezonul filmat în România

Sezonul 2 al serialului ‘Wednesday’ promite o incursiune mai profundă în lumea întunecată și misterioasă a familiei Addams, aducând un nou nivel de horror și aventuri neașteptate.

Jenna Ortega promite o experiență cinematografică mai înfricoșătoare și plină de acțiune

Jenna Ortega a declarat recent pentru E! News că al doilea sezon din Wednesday va fi altfel: mai mare, mai cinematografic și mai înfricoșător. Sună promițător, mai ales când te gândești că Jenna însăși e producătorul executiv pentru acest sezon.

Pregătește-te de încă o doză de Wednesday Addams. Urmează sezonul 2 în curând.

Primul sezon a avut atât de mult succes încât multă lume a început să pună la îndoială ce ar putea veni apoi. Mai știi memele cu Game of Thrones și modul în care s-a dus pe apa sâmbetei după câteva sezoane? Cam așa se întâmplă cu orice producție mare care se bucură de atât de mult succes. 

Dar pare că echipa de producție de la Wednesday e pregătită să nu lase asta să se întâmple. Și vine cu câteva schimbări care sună mai mult decât promițător.

Jenna Ortega, la cea de-a 75-a ediție a Premiilor Primetime Emmy a declarat ea: “Am primit niște scripturi pentru al doilea sezon și mergem cu siguranță într-o direcție mai horror”.

În plus, pare că echipa a decis să lase ploturile înclinate spre triunghiuri amoroase la producțiile romantice făcute pentru adolescenți. „Dăm la o parte ori interes romantic ar putea avea Wednesday”, a spus Jenna Ortega. „Ceea ce e minunat. Încercăm o abordare mai curajoasă, mai înfricoșătoare”.

Ortega a mai adăugat și că al doilea sezon va aduce foarte multe replici bune și mai multă acțiune. Dar și că fiecare episod se va simți ca un film.

O altă schimbare care vine odată cu al doilea sezon e că filmările se mută din România. Motive, după cum se speculează, ar fi multe și mai degrabă logistice. Unul din ele ar fi costurile care au crescut brusc și prea mult când s-a dat sfoară în țară că Netflix filmează un serial în România. Bârfe sau nu, cine știe? Cert e că filmările pentru al doilea sezon se vor muta într-o altă țară europeană, iar unele tabloide speculează că ar fi vorba despre Irlanda.

Total
0
Shares
Articolul anterior
Miniserial Griselda (2024)

Griselda. Netflix face din Sofia Vergara regina traficului de droguri

Articolul următor
Lift film 2024

Lift (2024): Un jaf la mare înălțime sau o decădere în submediocritate?

Alte articole interesante
Afis film Hunger

Triumful ‘HUNGER’ la Premiile Academiei Creative Asiatice 2023: Cel Mai Bun Film de Lungmetraj și Record de Vizionări pe Netflix

O seară memorabilă la Gala Premiilor Academiei Creative Asiatice (AACA), filmul thailandez "HUNGER", produs de Netflix, a strălucit, adjudecându-și prestigiosul titlu de Cel Mai Bun Film. Evenimentul, desfășurat în inima vibrantă a Singapore-ului, a fost o demonstrație de forță a industriei cinematografice asiatice, punând în lumina reflectoarelor o diversitate culturală și creativă impresionantă.